TURISTBUS AALBORG

Egen bus med chauffør i Aalborg

Leje af bus med chauffør Aalborg

Lej en turistbus hos Thinggaard i Aalborg

Thinggaard Turist holder til i Aalborg og er derfor det oplagte valg, hvis I skal leje en turistbus til buskørsel i Aalborg. Vi tilbyder også længere ture, hvis en tur til grænsehandlen eller lignende, skulle være sagen.

Hvis man er en større gruppe mennesker, foreninger eller andre gruppe, er det ofte en fordel at leje en bus med chauffør. Det giver en anden frihed i forhold til afgang, pauser og hjemkomst. Derudover kan det kan være svært at finde offentlig transport, hvor flere mennesker kan sidde sammen.

Ofte er det også mere fordelagtigt i forhold til pris, at leje en turistbus i Aalborg til buskørsel i Nordjylland og resten af Danmark.

Vi tilbyder leje af bus med chauffør i Aalborg, der giver jer rig mulighed for at tage på udflugt forskellige steder i landet.  Hos Thinggaard Turist har vi nemlig dygtige og erfarne chauffører, der sørger for at I når sikkert frem til den ønskede destination – og naturligvis også tilbage. Sikkerheden er vigtig for os, og I kan derfor trygt hoppe ombord på vores busser, læne jer tilbage og nyde turen.

Vi tilbyder moderne busser, hvor sikkerheden er i top. Derudover er vores busser også udstyret med klimaanlæg, komfortable sæder og toilet.

Buskørsel Nordjylland – forslag til udflugter

Thinggaard turistbus Aalborg

Thinggaard turistbus Aalborg

Thinggaard Turist er det oplagte valg, når det kommer til buskørsel Nordjylland og udflugter. Vi kører jer gerne til lige netop den destination I ønsker.

Nogle af de populære destinationer med bus i Nordjylland og Midtjylland er Blokhus, Rebild National Park, Mønsted Kalkgruber, Råbjerg Mile, Jesperhus Feriepark, Fårup Sommerland og Skagen.

Måske er I en gruppe lidt udenfor Aalborg, der gerne vil se lidt af hvad byen har at byde på. Aalborg har både Zoologisk have, Kunsten Aalborg og et hyggeligt centrum, der byder på en fin havnefront, hyggeligt julemarked i December, eller måske en frokost i solen på CW Obels Plads.

Turistbus Aalborg – Kontakt os

Kontakt os i dag for at få et godt tilbud på leje af bus med chauffør i Aalborg. I har også mulighed for at få et tilbud her.