LEJE AF BUS MED CHAUFFØR AALBORG

Lej en bus med chauffør hos Thinggaard Turist

Lej en bus med chauffør

Lej en bus med chauffør hos Thinggaard

Hos Thinggaard Turist har vi mange års erfaring fra bus- og rejsebrancen. Vi holder til i Aalborg, og tilbyder derfor leje af bus med chauffør i Aalborg, men er også det oplagte valg, hvis I skal på udflugt, uanset hvor I landet i gerne vil hen.

Skal i på tur rundt i Danmark, og fra A til B eller måske til udlandet, kan I med fordel leje en bus. På den måde slipper man helt for at skulle tænke på yderligere transport det sidste stykke, hvis I ankommer med tog eller fly.

Med en bus fra Thinggaard køres rundt i fællesskab til destinationerne, og busturen bliver hermed en del af oplevelsen, hvor i hygger jer i samlet flok på køreturen gennem landet. På den måde er alle også helt veludhvilede og klare, når destinationen nås.

Det er den perfekte løsning hvis der skal planlægges udflugter eller dagsture for en større gruppe mennesker. Det kan være en børnehaveudflugt, skoleudflugt, bus til Fårup sommerland, firmatur eller en forening, der skal samles til et arrangement. Vi har erfaring med mange typer udflugter og er altid fleksible, så I kan få den tur, der passer lige netop til jeres behov.

Vi tager gerne flere stops undervejs, hvis I skal nå flere forskellige steder hen. Måske I trænger til en god frokost eller eftermiddagskaffe, efter at have besøgt en seværdighed.

For nogle af vores gæster er det vigtigt at have flere pauser undervejs, hvor man kan få strukket benene og få lidt luft. Nogle ønsker også en lidt længere pause på turen, så de kan nå at få sig en frokost f.eks. ved en af motorvejsbistroerne.

Dog oplever vi også kunder, der vil nøjes med få, eller ingen pauser, for at nå frem til den ønskede destination hurtigst muligt. Det kommer naturligvis også an på hvor lang turen er.

Professionel leje af bus med chauffør i Aalborg

Leje af bus med chauffør

Leje af bus med chauffør hos Thinggaard

Vi er professionelle, og har uddannede og erfarne chauffører. Det er vigtigt for os, at I er i trygge hænder, og derfor opfylder vi naturligvis alle sikkerhedskrav både når det kommer til bussen, chaufføren og vores kørsel.

Derudover tilbyder vi moderne busser med komfortable sæder, god udluftning og toilet. Alle vore bustyper er moderne og komfortable, og vi sørger også altid for at busserne er rengjorte og helt klare til turen.

Kontakt os med jeres ønsker til transport

Med vores store og flotte udvalg af turistbusser, tager vi os af buskørsel for både private, erhverv og offentlige myndigheder i form af skoler, børnehaver og andre typer af institutioner, når i har brug for at leje en turistbus billigt.

Vores store og faste kundekreds lægger år efter år trygt ansvaret i vores hænder, og nyder godt af vores store erfaring på området inden for busudlejning.

Kontakt os i dag for at få et godt tilbud på leje af bus med chauffør. I har også mulighed for at få et tilbud her.