LEJE AF BUS, TIL HVILKEN PRIS?

Pris på leje af bus

Hos Thinggaard Turist tilbyder vi skræddersyede løsninger til jer, der gerne vil leje en bus – og til en fordelagtig pris.

Der er mange fordele ved leje af bus, frem for at benytte den offentlige transport. Særligt når man er flere mennesker. Det giver en anden frihed og man har mulighed for selv at planlægge ruten. Derudover er der stor fleksibilitet i forhold til afgang, pauser og hjemkomst.

Det er ofte også en fordel med leje af bus hvis man skal på udflugt med skolebørn, en fritidsklub eller en sportsklub. Ved at køre samlet i en eller flere busser, er det lettere at holder styr på tropperne.

Derudover er det ofte en mere økonomisk løsning, når man er en stor gruppe mennesker, der skal samles og skal på udflugt eller til arrangement sammen.

Erfarne chauffører hos Thinggaard Turist

Leje af bus pris hos Thinggaard

Få en god leje af bus pris hos Thinggaard Turist

Hos Thinggaard Turist har vi dygtige og erfarne chauffører, der sørger for at I når sikkert frem og tilbage med bus. Sikkerheden er vigtig for os, og I kan derfor trygt hoppe ombord på vores busser, læne jer tilbage og nyde turen gennem det danske landskab.

Vi tilbyder moderne busser, hvor sikkerheden er i top. Derudover er vores busser også udstyret med klimaanlæg, komfortable sæder og et toilet.

Kontakt os for en god leje af bus pris

Kontakt os i dag for at få et godt tilbud på leje af bus til Fårup Sommerland. I har også mulighed for at få et tilbud her. Vi holder til i Aalborg, og kan derfor let komme omkring i både Nordjylland og Midtjylland når I skal samles op.