BUS TIL FÅRUP SOMMERLAND

Thinggard Turist tilbyder bus til Fårup Sommerland

Når man er en stor gruppe mennesker, der skal på udflugt, kan det være svært at få plads til alle i offentlig transport, samtidig med at det ofte bedre kan svare sig økonomisk. Derfor tilbyder vi hos Thinggard Turist, blandt andet, leje af bus til Fårup Sommerland. Der følger naturligvis en erfaren chauffør med.

At leje en bus er det oplagte valg hvis fritidsklubben, skolen, fodboldholdet, håndboldholdet eller lign. skal på tur med bus.

Ved leje af bus til Fårup Sommerland får I frihed til at vælge hvorfra og hvornår der er afgang. Derudover giver det jer mulighed for selv at bestemme hvornår I har fået nok af alle forlystelserne, har spist nok candyfloss og er klar til at vende snuden hjemad.

Erfarne chauffører hos Thinggaard

Bus til Fårup Sommerland

Bus til Fårup Sommerland med Thinggaard

Hos Thinggaard Turist har vi dygtige og erfarne chauffører, der søger for at I når sikkert frem og tilbage med bus til Fårup Sommerland. Sikkerheden er vigtig for os, og I kan derfor trygt hoppe ombord på vores busser, læne jer tilbage og samle energi indtil I er fremme ved sommerlandet.

Vi tilbyder moderne busser, hvor sikkerheden er i top. Derudover er vores busser også udstyret med klimaanlæg, komfortable sæder og et toilet.

Bus til Fårup sommerland – Kontakt os

Kontakt os i dag for at få et godt tilbud. I har også mulighed for at få et tilbud her. Vi holder til i Aalborg og kan derfor tilbyde fordelagtige priser på bus til sommerlandet fra hele Nordjylland og Midtjylland.